Lars Løkke får støtte af sin egen valgkreds i Lejre

Lars Løkke Rasmussen (V) er stadig Lejre og Hillerøds bedste bud på en Venstre-statsminister.

Venstre i Lejre, kommunen hvor Lars Løkke Rasmussen (V) er opstillet som folketingskandidat, bakker fortsat fuldt op om formanden.

- Vi mener stadigvæk, at Lars Løkke Rasmussen er den bedste statsministerkandidat, så vi støtter fuldt ud op om ham, siger formand for Venstre i Lejre, Søren Ole Nielsen, til Ritzau.

Han har søndag personligt orienteret Lars Løkke Rasmussen om beslutningen, der blev truffet af en enig bestyrelse.

Også i det nordsjællandske nyder partiformanden fortsat tillid. Venstre i Hillerød kunne efter et møde søndag melde klart ud.

- Lars Løkke er ubestridt den mest kompetente og visionære politiker i vores tid. Vi støtter Lars Løkke som formand for Venstre og som Venstres statsministerkandidat.

- Vi har brug for det, som Lars Løkke kan. Nemlig, at omforme politiske visioner til konkrete løsninger, der virker, og har effekt, i modsætning til hvad den nuværende regering præsterer, udtaler formand for Venstre i Hillerød, Jakob Truelsen, i en pressemeddelelsen.

Tidligere søndag har jyske Venstreforeninger i Ikast-Brande, Lemvig, Thisted og Skanderborg vendt Lars Løkke Rasmussen ryggen. I alt har 14 af de 98 kommuneforeninger meddelt, at de ønsker en ny partiformand.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.