Lars Løkkes søn stiller op til regionsvalg

Bergur Løkke Rasmussen håber på at blive valgt ind i Region Hovedstaden.

Lars Løkkes søn stiller op til regionsvalg

Hvis man bor i Region Hovedstaden, så får man mulighed for at sætte kryds ved Løkke Rasmussen til regionsvalget til november.

Bergur Løkke Rasmussen, søn af Venstres formand Lars Løkke Rasmussen, meddeler på sin Facebook-side, at han går efter at blive valgt ind i regionsrådet for Venstre.

- Nogen ved det, nogen har hørt rygter og for andre er det nyt. Men er nu officielt VU's (Venstre Ungdoms, red.) kandidat til Region Hovedstaden til november, skriver den unge Løkke.

23-årige Bergur Løkke Rasmussen er formand for Venstres Ungdom i Søllerød og er uddannet reserveofficer i hæren.

Han arbejder i øjeblikket som trainee hos Grundfos og starter til sommer på Copenhagen Business School, fremgår det af hans Facebook-profil.

Lars Løkke Rasmussen startede også sin politiske karriere væk fra Christiansborg som først medlem af byrådet i Græsted-Gilleleje Kommune og derefter amtsborgmester i Frederiksborg Amt.

Også Lars Løkkes kone, Sólrun, har været aktiv i kommunalpolitik, ligesom datteren Lisa tidligere har luftet tanken om at gå aktivt ind i politik.

Den politiske familie tæller også Lars Løkkes bror, Knud Løkke Rasmussen, der til november vil forsøge at blive valgt ind i Fredensborg Kommune for Venstre.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.