Lokalpolitik

Lars Møllers dømmekraft

Anne Folden, Skagen oplyser i Nordjyske d. 22.10, at hun flere gange har klaget over forholdene på plejehjemmet Drachmannsvænget i Skagen til de relevante ledere i Frederikshavn Kommune, ligesom hun har været indkaldt til møder. Der er bare ikke sket noget som helst

Allerede d. 16.10 har borgmester Lars Møller(V) spurgt ind til sagen, men alligevel har Lars Møller(V) holdt forvaltningen beskæftiget og bedt om en redegørelse til borgmesterens eget brug, og viceborgmester Peter Nielsen(K) er nu meldt til politiet.

Hvis borgmesteren var trådt ned fra sin piedestal og havde nedværdiget sig til, at tage en samtale med Anne Folden og forklaret, at der var en fejl at der bla. ikke var taget højde for sygdom, ferie eller fridage hos de personer, der skulle lave maden i forbindelse med indførelse af leve-bo i Skagen og sørget for , at fejlen blev rettet med det samme, så kunne de seneste ugers kritik af forholdene sikkert have været undgået.

Men borgmesteren mangler åbenbart politisk dømmekraft og politisk fingerspidsfornemmelse.

Af Venstres valgmateriale i Skagen Onsdag, fremgår det heller ikke, hvad Venstre vil gøre for de ældre, så det er sikkert helt bevist, at Lars Møller(V) ikke har vist politisk handlekraft og gjort noget ved sagen.

Fordi Lars Løkke (V) har skadet Venstre landspolitisk, behøver det ikke borgmester, at være din opgave at skade Venstre kommunalpolitisk.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.