Lars Seier vil føre FCK op i den europæiske elite

Saxo Bank-stifteren har store visioner for FC København, som han har investeret over 200 millioner i.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Lars Seier Christensen Erhvervsmanden Lars Seier Christensen ser store muligheder i Parken Sport & Entertainment. (Arkivfoto) Linda Kastrup/Ritzau Scanpix

KØBENHAVN:222.693.600 kroner.

Så meget har det kostet rigmanden Lars Seier Christensen at købe 22,55 procent af aktierne i Parken Sport & Entertainment, der blandt andet ejer FC København.

Men den 56-årige Saxo Bank-stifter har ikke købt sig ind i selskabet bag FCK for bare at tjene penge.

Lars Seier Christensen er fan af den københavnske fodboldklub og vil føre den op i den europæiske elite.

- FC København skal være Københavns klub i endnu højere grad, end den er i dag. Vi skal opbygge en stadig større fanbase, og vi skal gøre det til en uundværlig oplevelse at se FCK's kampe.

- Jeg er her af flere grunde, men i høj grad for fodboldens skyld, siger Lars Seier Christensen på et pressemøde torsdag.

De sportslige ambitioner i FCK skal løbende højnes på en økonomisk ansvarlig måde, lyder det fra Lars Seier Christensen, der har store visioner.

- En dag ude i fremtiden skal Champions League være reglen og ikke undtagelsen, og jeg ser ingen grund til, at man ikke kommer videre fra gruppespillet.

- Vi kan gøre det endnu bedre, i takt med at vi udvikler situationen omkring klubben og sporten.

- Det kræver selvfølgelig flere fans, mere økonomi og større spillerhandler, siger rigmanden, der i velkomstgave fik en FCK-trøje med eget navn på af bestyrelsesformand Bo Rygaard.

Lars Seier Christensen understreger dog også, at han ikke kun har købt sig ind i Parken Sport & Entertainment for fodboldens skyld.

- Lalandia er en god og veldrevet forretning, og jeg har også noteret mig den stærke kombination med Egmont og Nordisk Film inden for e-sport, der efter min mening har en stor fremtid. Parken er der også masser muligheder i.

- Jeg er her for at vinde fodboldkampe, mesterskaber og pokaler, men også for at hjælpe til med de andre ben i Parken frem mod en endnu bedre økonomi og en mere værdifuld virksomhed.

- Jeg er glad og stolt over at være med, tak for den venlige modtagelse, jeg glæder mig til arbejdet og til fremtiden, forza FCK, siger Lars Seier Christensen afsluttende.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.