Larsen: Der var ikke mål

Aalborgs Martin Larsen er overbevist om, at dommernes beslutning om at underkende en scoring i sidste sekund var rigtig

Anders Korsager
Martin Larsen mener, at dommerne dømte korrekt, da de valgte at annullere Christian Jensens mål. Foto: Henrik Louis
Sport 24. april 2016 22:21

ÅRHUS: Aalborgs Martin Larsen er overbevist om, at dommernes beslutning om at underkende en Aalborg-scoring i sidste sekund var rigtig. Aalborg appellerede og protesterede ellers kraftigt, da dommerne valgte at underkende målet sat ind af Christian Jensen i allersidste sekund. Men da gemytterne og pulsen havde lagt sig, fulgte protesterne med.

- Jeg tror ikke, der var mål. Jeg kigger op på uret, da Jensen får bolden. Der står sekundviseren på 59, og så skal han godt nok være hurtig til at sende den i mål. Jeg tror bare, det er følelserne, vi lader os rive med af, og vi prøver selvfølgelig at påvirke til, at der er mål, men jeg tror ikke, den er der, indrømmer Martin Larsen.

Han er ærgerlig over Aalborgs ageren i slutminutterne. Her blev to gyldne muligheder for at afgøre sagerne misbrugt. I stedet for en føring på to mål, smed Aalborg bolden i hænderne på Århus’ Mikkels Saad, der kunne rende ned og score til 29-29 med under tyve sekunder igen.

- Det bliver lidt forhastet til sidst. Da vi har bolden med 45 sekunder igen og plus én på tavlen, skal vi bare spille den lidt længere rundt, få et frikast eller to, så en afslutning og så hjem i boksen. Se om vi kan spille tiden ud. Så kommer vi til at tage en lidt hurtig beslutning. Det er ærgerligt, siger Martin Larsen.

Han mener, at Aalborg alene kan takke sig selv for, at sejren glippede, da følelsen hos gæsterne under og efter kampen var, at Aalborg var bedre end Århus på dagen. Alligevel står Aalborg med kun ét point. Martin Larsen forklarer det således.

- Vi får for mange dumme to minutters udvisninger. Det er noget, vi har snakket om. Det er det eneste, der gør, at Århus kommer tilbage i kampen. Vi giver dommerne lov til at give os dem, og så kan man diskutere, om de er tynde eller ej.

- Men vi skal ikke give dem chancen, for det er den eneste måde, de kan komme tilbage på. Det er, hvad der gør det, slutter Martin Larsen.

Larsen scorede otte gange i opgøret. Det rakte dog ikke til en topscorerværdighed, for norske Sander Sagosen nettede hele 11 gange.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...