Larsen: En kæmpe forskel på vores spil

Aalborg Håndbold leverede en solid og sikker indsats mod Århus Håndbold

Jeppe Hostrup
Martin Larsen blev Aalborg-topscorer med seks scoringer. Foto: Nicolas Cho Meier
Sport 19. september 2016 22:00 - Opdateret 19. september 2016 22:23

AALBORG: Martin Larsen kunne både fejre en sejr, sin fødselsdag og en topscorertitel mandag aften, da Århus blev besejret 27-21. Og højrebacken var glad for den gode præstationen efter kampen.

- Jeg synes, at vi leverer en rigtig god præstation. Specielt defensivt har vi rigtig godt fat, og når vi holder koncentrationen, så har de svært ved at lave mål. Og når vi slækker lidt, så får vi også at se, at det er et rigtig dygtigt hold, vi møder, siger Martin Larsen.

Aalborg bragte sig foran med syv mål kort inde i 2. halvleg. Men med tanke på sidste sæson var det langt fra en sikker føring. Og dog. Aalborg-mandskabet kørte nemlig sejren hjem derfra, uden at det for alvor blev spændende. Og det er forskellen på denne sæson og sidste sæson, ifølge topscoreren.

- Jeg synes, at vi har en stabilitet nu. Vi har en bund i vores spil, som gør, at de perioder, hvor vi spiller dårligt, bliver kortere og kortere. Sidste år havde vi mange perioder, hvor vi kunne tabe 7 eller 8-0. Dem har vi fået kortet ind. Det er en kæmpe forskel på vores spil, forklarer Martin Larsen.

Sejren var Aalborgs anden ud af samme antal kampe i denne sæson.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...