Larsen: Jeg var i tvivl

Målmanden i vildrede i forbindelse med SønderjyskEs mål

Nicolai Larsen er træt af det efter hjemmeholdets føringsmål, hvor han var meget i tvivl om både sit eget indgreb og dommerens kendelse. Foto: MIchael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Nicolai Larsen er træt af det efter hjemmeholdets føringsmål, hvor han var meget i tvivl om både sit eget indgreb og dommerens kendelse. Foto: MIchael Bygballe Michael Bygballe

HADERSLEV:Det endte med det ene point for AaB, da de tirsdag aften gæstede SønderjyskE på Sydbank Park, og dermed kan holdet stadig selv afgøre, om man vil kæmpe med om pladserne i den sjove ende af tabellen inden nytår.

AaB skulle dog endnu engang bagud i en kamp i efteråret, da dommeren fløjtede for indirekte frispark i AaB’s felt, da Nicolai Larsen tog fat i det, som dommeren takserede som en tilbagelægning fra Patrick Kristensen, efter et indkast var blevet rettet af, og målmanden i første omgang ikke fik kontrol over bolden.

- Jeg synes ikke, at Patrick laver en tilbagelægning. Jeg synes ikke engang, at han stopper den helt, og jeg kaster mig over den, fordi jeg ser, at den stadig triller lidt i hans retning. Ellers havde jeg nok verfet den ud til hjørnespark. Men jeg har ikke dommerkort og ved ikke helt, hvad det er for en paragraf, der bringes i spil, siger målmanden efter den omdiskuterede kendelse, der gav mål til Marc Dal Hende, der sparkede bolden ind via ryggen på Kasper Pedersen.

Nicolai Larsen havde flere usikre indgreb i første halvleg, men efter pausen stod han så til gengæld for flere ekstremt vigtige redninger - blandt andet et hovedstød fra Kees Luijckx, som han hentede helt ude ved opstanderen.

- I det hele taget kom vi skidt ud til kampen, og vi blev også most fysisk. Men vi fik arbejdet os tilbage i opgøret, og jeg synes, at det var helt i orden, at vi fik scoret og fik det ene point. Det er vi fint tilfredse med. I det hele taget synes jeg, at vi har fået bygget på på det seneste efter en periode, hvor det hele var noget værre l..., siger målmanden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden