Larsen så ingenting

AaB's målmand Nicolai Larsen kunne blot stå og kigge på, da Nikolai Stokholm hamrede FC Nordsjællands 2-1 mål i kassen fra 30 meter.

Søren Olsson
Nicolai Larsen afløste Vejle Boldklub Koldings Kristian Fæste fra starten af anden halvleg i Istanbul. Foto: Claus Søndberg
Fodbold 12. september 2011 09:29

- Mit udsyn er spærret, og det betyder, at jeg ser bolden meget sent, så jeg når faktisk kun at se, at den går ind. Men man må også tage hatten af for, at han kan sætte den helt oppe i hjørnet. Selvfølgelig skal vi være bedre til at lukke af i den situation, for vi skulle være glade for ét point efter en dårlig kamp. Den skulle vi have lukket ned, for han må ikke få lov til at stå så fri, siger den unge målmand. Han og holdkammeraterne kan nu se tilbage på to kampe unden gevinst. Først pokalkampen i Viborg og nu nederlaget til FCN. Han mener dog ikke, at holdet er på vej ind i en bølgedal. - Det var som om, vi ikke ramte dagen. Vi havde egentlig løbevillighed, men der manglede den sidste portion gejst. Men humøret er stadig godt i truppen. Jeg synes vi var uheldige i Viborg, og så spiller vi ikke så godt i dag, men jeg håber da ikke, at det bliver et mønster, siger Nicolai Larsen.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...