Larsen: Vil stadig gerne udenlands

Bagspilleren glæder sig over forlængelse med Aalborg

Søren Olsson
Martin Larsen drømmer stadig om at prøve sig af i udlandet. Foto: Peter Mørk
Sport 16. november 2016 06:50 - Opdateret 16. november 2016 14:52

AALBORG: Martin larsen forlængede tirsdag sin kontrakt med Aalborg Håndbold for yderligere to sæsoner, og dermed har han styr på fremtiden.

Men selvom det bliver til endnu to år i den klub, hvor han har spillet hele sin karriere, så har han stadig ikke opgivet drømmen om på et tidspunkt at prøve talentet af i udlandet - men lige nu var Aalborg det bedste valg.

- Jeg står og skal være far om 14 dage, og så er det svært bare at rive hele familien op og rejse udenlands. Så Aalborg Håndbold var den bedste samlede pakke, som jeg kunne finde lige nu. VI spiller med i toppen, og der kan vente nogle flere fede oplevelser. Men selvfølgelig har jeg da stadig en drøm om at komme ud og prøve mig af, siger højrebacken.

Martin Larsen har takket nej til tilbud fra udenlandske klubber, men han glæder sig over, at han med sine 24 år stadig har chancen.

- Og lige nu går det jo også rigtig godt i Aalborg, hvor der forhåbentlig venter nogle fede kampe i Europa i de kommende år, og vi kan spille med om metal herhjemme. Vi har et godt hold, hvor systemet fungerer, og jeg er glad for at være i klubben både spillemæssigt og personligt, så det er jo ikke, fordi jeg er ked af at skulle blive i Aalborg, siger han.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...