Lasse Schöne scorer sit første mål for Ajax

Den danske landsholdsspiller Lasse Schöne scorede til 1-0, da Ajax hjemme vandt 2-0 over RKC Waalwijk.

Lasse Schöne scorer sit første mål for Ajax

Ajax Amsterdam råder over seks danskere i truppen, og tre af dem startede på banen for Ajax, som lørdag aften vandt 2-0 hjemme over RKC Waalwijk.

Det var Lasse Schöne, som indtog den absolutte hovedrolle, da den danske landsholdsspiller med et fornemt mål bragte Ajax foran 1-0 efter 52 minutter. Det var Schönes første mål for Ajax.

Landsmanden Christian Eriksen stod for et smukt oplæg til Schöne, og det var med til at sætte en tyk streg under, at de to godt kan spille samtidig.

På det danske landshold optræder Eriksen ofte på den offensive midtbane, mens Schöne bliver brugt som gardering. Det betyder ofte en bænkeplads og meget få spilleminutter i rødt og hvidt for Schöne.

Hos Ajax er det anderledes, for både Eriksen og Schöne spillede hele kampen på Amsterdam Arena, og mon ikke landstræner Morten Olsen har skrevet det ned i sin notesblok.

Christian Poulsen begyndte også på midtbanen for Ajax, som dermed var domineret af danskere. Poulsen blev skiftet ud efter 67 minutter med Jody Lukoki, som scorede 2-0-målet et minut efter sin indskiftning.

De tre øvrige danskere hos Ajax, Nicolai Boilesen, Lucas Andersen og Viktor Fischer var ikke med i truppen.

Ajax er med sejren oppe på andenpladsen i Æresdivisionen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.