Lastbil brager ind i hus ved Randers - tre er kvæstet

Tirsdag morgen røg en lastbil af vejen og ødelagde dele af et hus i det sydvestlige Randers.

Ritzau
Hus ved Randers fik tirsdag morgen uventede gæster, da en lastbil bragede ind i soveværelset. Foto: Free/Colourbox/arkvifoto
Kriminalitet 9. januar 2018 10:21 - Opdateret 9. januar 2018 11:20

Tre personer er kommet til skade i forbindelse med et trafikuheld ved Randers, hvor en lastbil er kørt ind i et hus, skriver Århus Stiftstidende.

Episoden fandt sted tirsdag klokken 8.35 på Hadstenvej i det sydvestlige Randers.

En lastbil og en kassebil stødte sammen, hvorefter lastbilen fortsatte ind i et hus, siger Jeanette Løv Rasmussen, kommunikationsmedarbejder hos Østjyllands Politi, til Århus Stiftstidende.

Den foreløbige melding er, at tre personer er kommet lettere til skade, og ifølge husets beboer, Niels Erik Christensen, er det noget af et mirakel.

- Jeg er fuldstændig rystet over det her. Heldigvis var jeg inde i byen, ellers havde jeg været dræbt på stedet, siger Niels Erik Christensen til Amtsavisen.

Han forklarer, at han typisk ville have opholdt sig i husets soveværelse, da lastbilen bragede ind i rummet.

- Jeg kunne ikke sove, jeg ved ikke hvorfor. Det plejer jeg altid at kunne, men gud ske tak og lov, det er jeg glad for nu, siger han til Amtsavisen.

Billeder fra stedet viser, at lastbilen har ødelagt en mur og dele af husets tag, mens en personbil hænger i et buskads halvt nede i haven.

Det er ikke klart, hvilken rolle personbilen har haft i uheldet.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...