Lastbil får smadret soltag af genstand fra motorvejsbro

Politiet leder efter en sortklædt knallertfører, som er set på motorvejsbroen.

motorvej nat aften Foto: Free/Colourbox

motorvej nat aften Foto: Free/Colourbox

En vognmand kørte onsdag morgen på motorvejsstykket på Sindingvej nord for fordelerringen mellem Herning og Sunds, da hans lastbil blev ramt af en sten eller en anden genstand, som faldt fra en motorvejsbro.

Det oplyser politikommissær ved lokalstationen i Herning, Henning Præstegaard. Han tilføjer, at vognmanden heldigvis slap med forskrækkelsen.

- Genstanden rammer taget af lastbilen. Vi har ikke fundet en sten, så vi ved ikke præcis, hvad der blev kastet ned. Han har et soltag, som bliver knust, så et eller andet er faldet ned på den, siger han.

Genstanden ramte lastbilen omkring klokken 09.50. Lastbilchaufføren mener at have set en sortklædt person på en knallert køre væk fra broen.

Derfor har politiet ledt efter en mørkklædt knallertfører, ligesom de gerne hører fra vidner, som har set en knallert omkring stedet.

Politiet i Herning vil ikke vurdere, om der kan være tale om drengestreger.

Herning Folkeblad har talt med vognmanden Henrik Madsen, som arbejder som flyttemand. Han fortæller, at han med det samme bremsede, da han blev ramt.

Herefter holdt han ind i nødsporet 50-100 meter fra broen, men på det tidspunkt var den formodede gerningsmand nået at køre væk.

- Jeg forstår slet ikke de mennesker, der gør sådan noget. Jeg tror ikke, de ved, hvad de laver, forklarer den 59-årige vognmand til avisen.

De seneste uger har været præget af flere episoder, hvor sten er blevet kastet fra motorvejsbroer forskellige steder i landet.

Det mest alvorlige tilfælde var 21. august, hvor en 33-årig tysk mor omkom, da blandt andet en 30 og 9,5 kilo tung betonflise blev kastet ned fra motorvejsbroen ved Langesøvej på Fyn.

Hendes 36-årige mand kom alvorligt til skade, mens deres femårige søn er uskadt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.