Latter og blå mærker

Der var gang i den på kælkebakken i Mølleparken, da der blev kørt baglæns og lavet tricks

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Skrig, hvin og latter kunne høres i Mølleparken fredag eftermiddag, da en flok elever fra femte klasse på Stolpedalsskolen havde indtaget kælkebakken.

Selvom græsset kunne ses flere steder, og det nærmere var is end sne, der dækkede den korte bakke, holdt det ikke eleverne tilbage.

- Emma, du sidder her, og Alex du skal stå op. Er i klar? Så kører vi, lød det fra toppen af bakken.

Det så farligt ud, da de tre på en kælk kom susende ned ad bakken. Det endte da også med, at de alle lå og trillede rundt.

- Så I det, jeg fløj to meter, men jeg slog mig slet ikke, sagde Emma Madsen stolt til de andre, da de igen traskede op ad bakken med kælken efter sig.

Hun var den eneste pige, der sammen med drengene havde trukket i skitøjet.

- Der var ikke andre piger, der ville med. Så kunne jeg lige så godt tage med drengene, fortalte hun.

Det kunne vist ikke undgås, at Emma Madsen og kammeraterne kom hjem med et par blå mærker, efter de havde taget flere styrt på bakken. Men de var i god træning. Det var sjette gang indenfor en uge, at de havde fundet kælken frem, og de var endnu ikke trætte af det.

- Det bliver aldrig kedeligt. Man kan altid finde på nye måder at køre på. Nu vil jeg prøve snurre rundt, sagde Nicolai Gadegaard Jensen, inden han igen løb op ad bakken.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.