Laudrup blander sig i United-debat: Absolut ikke rødt kort

Michael Laudrup blander sig og kalder det en skidt beslutning, at Nani blev smidt ud mod Real Madrid.

Laudrup blander sig i United-debat: Absolut ikke rødt kort

Et rødt kort til Nani blev uhyre afgørende, da Manchester United tirsdag aften røg ud til Real Madrid i Champions Leagues 1/8-finaler, og det røde kort skulle aldrig være uddelt.

Det mener Swansea-manager Michael Laudrup, der nu blander sig nu i debatten om det røde kort, der vendte op og ned på tingene i kampen og gjorde United-manager Alex Ferguson så rasende, at han ikke dukkede op til pressemødet efter kampen.

Nu får Ferguson og resten af United støtte af Laudrup.

- Det var aldrig et rødt kort.

- Jeg holder ikke med Manchester United og ikke med Real Madrid, men jeg så kampen, og det skulle aldrig nogensinde have været et rødt kort, siger Laudrup til thisissouthwales.co.uk.

Danskeren mener, at et gult kort havde været i orden på grund af farligt spil. Men efter nogle minutter, hvor dommer Cüneyt Cakir voterede med sin assistent på sidelinjen, valgte den tyrkiske dommer altså at hive det røde kort op af lommen.

- Men et rødt kort? Absolut ikke, siger Michael Laudrup.

Han blander sig i en heftig debat, og det vil han have lov til.

- Det har intet at gøre med, om det er i Premier League, Champions League eller La Liga. Det er bare en skidt beslutning af dommeren.

- Dommere er mennesker og vil lave fejl, det er der ikke noget problem med. Men folk kommenterer, når en manager laver fejl, eller når et hold ikke spiller godt.

- Så må vi også have lov til at sige, når en dommer leverer en skidt indsats, og det var en meget, meget skidt beslutning, siger Michael Laudrup.

Den tidligere Manchester United-legende og anfører Roy Keane, der ofte var i dommernes søgelys i sin aktive karriere, vurderer stik modsat, at udvisningen var helt på sin plads.

- Dommeren traf den rigtige beslutning. Det er farligt spil, og det er et rødt kort. Han ved, der er andre spillere på banen.

- Og for at være fair mod dommeren, så ventede han nogle få minutter, snakkede med linjevogteren og besluttede derefter, at det var til et rødt kort, har Roy Keane sagt til ITV Sport.

Real Madrid var bagud med 0-1 på Old Trafford, men efter Nanis udvisning fik udeholdet scoret to gange, så det endte med en samlet 3-2-sejr til spanierne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.