Laudrup-boss: Vi er enige om transfermål og har pengene

Swansea-formand Huw Jenkins fortæller, at der er fælles fodslag mellem ham og Laudrup på transfermarkedet.

Laudrup-boss: Vi er enige om transfermål og har pengene

Michael Laudrup skal ikke frygte for, at Swansea mangler penge til at jagte forstærkninger frem mod den kommende sæson i Premier League.

Det slår Swanseas bestyrelsesformand, Huw Jenkins, fast, efter en periode, hvor Laudrups agent Bayram Tutumlu har skabt tvivl om, hvorvidt Swansea er villige til at bruge penge hen over sommeren.

- Jeg, manageren og vores rekrutteringshold er alle enige om kvaliteten af de spillere, vi gerne vil have, så vi fortsat kan gøre det godt i Premier League.

- Vi arbejder hele tiden bag scenen for at styrke holdet, siger Jenkins til Swanseas hjemmeside.

- Vi har et anseligt beløb til rådighed til at styrke truppen hen over sommeren. Og vi er også i den priviligerede position, at vi ikke behøver at sælge spillere for at finde penge til forstærkningerne.

- Det er naturligvis sådan, at nogle af dem, vi jagter, bliver taget af andre klubber af forskellige årsager, siger formanden og fortæller, at kommende Swansea-spillere virkelig skal ønske at komme til klubben.

Huw Jenkins bekræfter, at han ikke har haft et møde med Michael Laudrup i flere uger, men det skyldes, at begge har været på sommerferie.

- Det er sandt, at jeg ikke har sat mig ned og taget en snak med manageren siden sæsonens sidste kamp mod Fulham, men det skyldes, at vi begge har været på sommerferie.

- Det betyder ikke, at vi ikke har talt sammen, for jeg har talt mange gange med Michael over telefonen, og vi har ikke været uenige omkring de mål, vi har sat os for at jagte på transfermarkedet, siger Swansea-bossen.

Swansea har torsdag forstærket sig med den spanske midtbanespiller Jose Canas, der er hentet på en fri transfer i Real Betis.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.