Laudrup drømmer om finale efter Anfield-sejr

Swansea har aldrig været i kvartfinalen i den engelske Liga Cup. Nu håber den danske manager at gå hele vejen

Swanseas spillere nedkæmpede Liverpool. Foto: Scanpix

Swanseas spillere nedkæmpede Liverpool. Foto: Scanpix

LIVERPOOL:- Vi spillede en fantastisk kamp, og vi fortjente at vinde.

Sådan lyder reaktionen fra Swansea-manager Michael Laudrup, efter waliserne onsdag aften gav en dukkert til et reservespækket Liverpool-mandskab, som måtte forlade hjemmebanen slukøret med et 1-3-nederlag i bagagen.
- Navnene Liverpool og Anfield er så store, at det er en kæmpe bedrift for klubben at vinde her, sagde danskeren ifølge BBC efter kampen.
Michael Laudrup har med den overraskende sejr over sidste års vindere bragt Swansea City i kvartfinalen i den lille engelske pokalturnering, Liga Cup, hvor Middlesbrough fra den næstbedste række nu venter.
Men danskeren sigter endnu længere:
- Det er første gang, at denne klub er kommet så langt i denne turnering, og det er den korteste vej til at spille i en større finale og opnå succes, siger han.
Situationen giver mindelser om Laudrups tid i Getafe, hvor han som træner tilbage i 2008 nåede finalen i pokalturneringen i Spanien.
- De var en mindre klub, som kun lige var begyndt at spille i den spanske cup, og vi fortsatte, og pludselig var vi i finalen, hvor vi tabte til Valencia, siger han.
På papiret ser det slet ikke skidt ud for Laudrups store forhåbninger i den engelske Liga Cup, for det er kun Arsenal og Chelsea, der ligger højere end Swansea i Premier League, som endnu er med i turneringen.
Og Swansea må anses som favoritter i den kommende kamp mod Middlesbrough.
Onsdagens 3-1-triumf på Anfield er blot Swanseas anden sejr nogensinde på Liverpools legendariske grønsvær.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.