Laudrup efter 0-3: Vi gjorde så meget rigtigt

Michael Laudrup kunne godt se paradokset. Han roste sine spillere efter nederlaget på 0-3 til Manchester City.

Laudrup efter 0-3: Vi gjorde så meget rigtigt

Swansea havde masser af boldbesiddelse og spillede på mange måder en fin kamp på Etihad Stadium, Manchester Citys hjemmebane.

Det er der bare næppe mange som husker, når slutresultatet siger 3-0 til hjemmeholdet, der vandt sin syvende hjemmekamp i sæsonen og præsterer en samlet målscore på 29-2.

Overfor tv-stationen Skysports, erklærede Swansea-manager Michael Laudrup sig alligevel ganske godt tilfreds med sine spilleres indsats.

- Det lyder måske mærkeligt, at jeg står her efter at have tabt med 0-3 og siger, at vi gjorde så mange gode ting i dag, siger han.

- Vi spillede en rigtig god første halvleg. Vi holdt på bolden og vi var gode med den. På midtbanen pressede vi fremad, og Shelvey (Jonjo, red.) havde et par gode skud, før de Guzman misbrugte en stor chance for os, fortsætter Michael Laudrup.

Swansea har for tiden mindst fire væsentlige nøglespillere på skadeslisten, deriblandt målscorere som Michu og Wilfried Bony. Så er det svært at stille meget op mod et hold af verdensstjerner.

- Når vi spiller mod spillere som her, så kan de skabe en chance eller et mål ud af ingenting, og det var det, vi så, da Samir Nasri scorede det andet og tredje mål.

Michael Laudrup blev også fra Skysports konfronteret med, at Swansea nok havde krav på et straffespark i første halvleg, da argentineren Demichelis væltede Pablo Hernandez. Men den slags diskussioner tager den danske manager ikke.

- Vi har ikke været heldige på det seneste. Vi har haft et par stykker af de der, men jeg vil ikke ind i en diskussion om dommeren, siger han.

Swansea vandt i sidste weekend med 2-1 over Fulham, men var ellers uden sejr i Premier League i en måned. Holdet får en ny chance allerede igen på onsdag, hvor Newcastle kommer til Liberty Stadium.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.