Laudrup efter pokaltriumf: Sæsonen stopper ikke nu

Swansea-manager Michael Laudrup opfordrer sine spillere til ikke at slappe af i den resterende del af sæsonen.

Laudrup efter pokaltriumf: Sæsonen stopper ikke nu

Søndagens triumf i Liga Cuppen skal ikke få Swansea-spillerne til at slappe af resten af sæsonen, selvom klubben ligger sikkert til i top-10.

Det siger manager Michael Laudrup.

- Sidste år nåede Swansea op på 39 point efter en god uge (sejre over Manchester City og Fulham, red.), men så ramte holdet lige pludselig en dårlig stime af resultater. Det må ikke ske igen.

- Vi kan ikke holde op med at konkurrere, vi skal blive ved. Selvfølgelig er en reaktion lige efter en pokalfinale en mulighed - selvom jeg håber, at det ikke sker - men vi må ikke tage øjnene af bolden i resten af sæsonen, siger Laudrup ifølge South Wales Evening Post.

Danskeren, der er i gang med sin første sæson i Swansea og britisk fodbold i det hele taget, glæder sig til de resterende kampe i sæsonen.

- Der er stadig to måneder igen, 11 kampe, og alle vil være så højt oppe i tabellen som muligt. Og du kan altid finde motivation i alle kampe. Se på de hold, vi møder. Næsten alle har noget at spille for.

- Måske den sidste kamp på sæsonen mod Fulham bliver en duel mellem to midterhold, men alle andre hold, som vi møder, kæmper enten om mesterskabet, europæiske pladser eller for at undgå nedrykning, siger Laudrup.

Swansea skal i aktion igen lørdag, hvor Newcastle kommer på besøg i Premier League.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.