Fodboldlandsholdet

Laudrup frem for landsholdet

Morten Wieghorst ser sig selv som en del af Michael Laudrups team også på længere sigt

Morten Wieghorst spekulerer ikke på landstrænerjobbet. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Morten Wieghorst spekulerer ikke på landstrænerjobbet. Foto: Henning Bagger/Scanpix

SWANSEA:Tidligere U/21-landstræner Morten Wieghorst nævnes ofte som en af de mest oplagte kandidater til at efterfølge Morten Olsen som landstræner, når Olsens kontrakt udløber.

Men Wieghorst selv er så tilfreds med livet som assistent for Michael Laudrup i Swansea, at han foreløbig ikke synes at være indstillet på at vende hjem og overtage landsholdet.

- Jeg ser mig som en del af Michaels team, også på længere sigt, siger Morten Wieghorst til Politiken.

Wieghorst, der vandt to pokaltitler som træner for FC Nordsjælland skiftede tidligere på året jobbet som ungdomslandstræner ud med den engelske Premier League.

Savnede hverdagen

Ved den lejlighed erklærede DBU, at man ville ”holde snor” i den tidligere landsholdsspiller, der savnede hverdagen med kegler og bolde på træningsbanen, da han havde ansvaret for U/21-holdet.

Derfor ligger han heller ikke søvnløs om natten og overvejer sine chancer for en dag at stå i spidsen for ”det rigtige” landshold.

- Jeg har altid sagt, at det er et stort og meget spændende job. Men i tiden som U/21-landstræner savnede jeg den daglige berøring med et hold. Derfor er jeg hos Michael i Swansea nu.

- Jeg vil selvfølgelig, hvis det er et konkret tilbud fra DBU, overveje det. Men det jo ikke aktuelt lige nu, og derfor behøver jeg ikke beskæftige mig med spekulationen, siger Morten Wieghorst.

Morten Olsens kontrakt med DBU løber til og med VM næste sommer, men det kan blive aktuelt at bytte landstræner inden da, hvis Danmark kikser kvalifikationen til slutrunden i Brasilien./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.