Laudrup: Gareth Bale kan være alle pengene værd

Hvis Real Madrid er parat til at betale over 700 mio. kr. for Gareth Bale, så er han det værd, mener Laudrup.

Laudrup: Gareth Bale kan være alle pengene værd

Gareth Bale kan bliver verdens dyreste fodboldspiller, hvis han denne sommer skifter fra Tottenham til Real Madrid.

Spanske og britiske medier skriver, at Real Madrid er villig til at betale 85 millioner pund svarende til 725 millioner kroner for den målfarlige midtbanestjerne. Det store spørgsmål er så, om Bale er alle pengene værd.

Det har Swansea-manager Michael Laudrup et bud på.

- Vi læser om de her store summer, og hvis de er sande, så kan det godt ende med et skifte, siger Laudrup ifølge walesonline.co.uk.

- Er han så 100 millioner pund værd? Hvem kan svare på det? Hvem kan fortælle, hvad noget er værd?

- Alt er det værd, som en klub, en person eller en virksomhed er parat til at betale. Det er som at købe et hus.

- Vi taler om det som om, at det er en vare, og det bryder jeg mig ikke om, men det er et faktum, at hvis nogen er parat til betale så meget for en spiller, så er han så meget værd, siger Michael Laudrup.

Swansea-manageren vurderer, at 24-årige Gareth Bale er dygtig nok til at spille i Real Madrid, men han er usikker på det mentale aspekt.

- Tottenham er en stor klub, men Real Madrid er et skridt op på alle planer. De har vundet Champions League ni gange, og jeg ved ikke hvor mange spanske mesterskaber. Der er et stort pres.

- Man skal have kvalitet som spiller, men man skal også kunne klare presset, og ikke alle kan gøre det, siger Michael Laudrup.

Cristiano Ronaldos skifte fra Manchester United til Real Madrid i 2009 er i øjeblikket historiens største handel. Portugiseren kostede dengang Real Madrid 80 millioner pund (683 millioner kroner).

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.