Fodbold

Laudrup hænger fast i bundstriden

Swansea tabte 2-0 hos West Ham trods 35 minutter i overtal

Michael Laudrup og Swansea er stadig faretruende tæt på nedrykningsstregen i Premier League. Foto: Andrew Yates/Scanpix

Michael Laudrup og Swansea er stadig faretruende tæt på nedrykningsstregen i Premier League. Foto: Andrew Yates/Scanpix

LONDON:Det ligner efterhånden en sæson, hvor Michael Laudrups Swansea skal kæmpe hårdt for at holde nedrykningsstregen under sig.

Lørdag eftermiddag tabte waliserne med 0-2 ude mod West Ham, og Swansea har nu kun to point ned til stregen.

Hjemmeholdet gjorde i første halvleg livet svært for Swansea ved hjælp af en simpel taktik: En høj bold op i hovedet på kolossen Andy Carroll, der headede kuglen ned i fødderne på fremadstormende holdkammerat.

Og den strategi gav efter 25 minutters spil pote, da Carrolls pandebrask fandt Kevin Nolan, der flot bragte hjemmeholdet på 1-0.

Og i første halvlegs døende sekunder gentog Carroll og Nolan kunststykket, så West Ham kunne gå til pause med en 2-0-føring.

Carroll vist ud

Efter at have været helt uden pondus i en times tid fik Laudrups tropper pludselig en livline, da Andy Carroll svang en albue ind i hovedet på Swanseas Chico Flores, hvilket dommer Howard Webb takserede til et rødt kort.

Overtallet gav Swansea en solid boldbesiddelse, men det lykkedes på ingen måde for gæsterne at omsætte spilovertaget til målchancer, og således måtte Laudrup rejse tomhændet fra London.

Det var Swanseas 12. nederlag i denne sæson.

Sunderland bankede Newcastle

I det nordengelske tog Newcastle imod lokalrivalerne Sunderland, og her var det de undertippede gæster, der med en flot 3-0-sejr løb med alle tre point.

Efter 20 minutters spil eksekverede Liverpool-lejesvenden Fabio Borini et straffespark, og fire minutter senere gjorde Sunderlands formstærke Adam Johnson det til 2-0.

I anden halvleg cementerede Jack Colback Sunderland-sejren.

Sunderland, der har været under nedrykningsstregen i det meste af sæsonen, kravler med sejren op midt i tabellen. Newcastle er fortsat på ottendepladsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst