Laudrup kæmper for at beholde hollandsk profil

Michael Laudrup vil beholde Jonathan de Guzman, men det kan blive meget dyrt at købe ham fri i Villarreal.

Laudrup kæmper for at beholde hollandsk profil

Jonathan de Guzmans lejeaftale med Swansea udløber efter denne sæson, og selv om de Guzman gerne vil blive i den walisiske klub, så kan det ende med et brud.

Den hollandske midtbaneprofil har nemlig gjort det så godt i denne sæson, at Villarreal, som ejer ham, pludselig kan kræve mange penge for ham. Prisskiltet er angiveligt på omkring 60 millioner kroner.

- Hvad der nu end sker, så tror jeg ikke, at Jonathan tager tilbage til Villarreal, siger Michael Laudrup til thisissouthwales.co.uk.

- Måske tager de ham tilbage for at få flere penge, men jeg mener, at det er vigtigt at lytte til, hvad spilleren vil.

- Jonathan vil gerne blive hos os, men man kan aldrig vide sig sikker på, hvad der sker, forklarer Laudrup og henviser til alle de parter, der skal nå til enighed.

- Der er mange involveret - spilleren, agenten, os og klubben, der ejer ham. Der er ingen aftale om, at vi kan indgå en permanent aftale med ham i lejeaftalen.

- Som det står lige nu, så skal han tilbage til Villarreal til sommer. Så det er et spørgsmål om, om vi kan blive enige om en pris for ham, siger Michael Laudrup.

Den danske manager så for lang tid siden kvaliteterne i Jonathan De Guzman, der kom til Swansea sidste sommer efter et skidt år i Villarreal.

- Han kom hertil efter et svært år med Villarreal, der tabte alle holdets seks kampe i Champions League og rykkede ud af den bedste spanske række.

- Det var klubbens værste sæson nogensinde, og Jonathan spillede ikke særlig meget, siger Laudrup.

Jonathan de Guzman har foreløbig scoret fem gange for Swansea i denne sæson i Premier League. Samtidig har han undervejs fået sin debut på det hollandske landshold.

Villarreal gav angiveligt omkring otte millioner euro svarende til 60 millioner kroner for de Guzman, da han i sommeren 2011 skiftede fra Real Mallorca.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.