Laudrup nægter at lade sig slå ud

Swansea er ifølge danskeren blot et af 11 Premier League-hold, der er med i nedrykningskampen

Foto: ANDREW YATES/Scanpix

Foto: ANDREW YATES/Scanpix

LONDON:Michael Laudrup kunne med Swanseas 0-2-nederlag til West Ham lørdag se nedrykningsstregen komme faretruende tæt på den walisiske klub.

Kun to point adskiller nu Swansea fra stregen. Men det påvirker ikke klubbens danske manager, Michael Laudrup, der har affundet sig med, at Swansea et af 11 hold, der skal kæmpe om at undgår nedrykning i år.

- Situationen er fra mit synspunkt den samme før og efter kampen. Jeg tillader ikke mig selv at komme helt op eller helt ned. Vi kan hverken lade os rive med eller lade os slå ud af et enkelt resultat, siger danskeren til klubbens hjemmeside.

- Jeg har haft holdning, at der vil være mange hold involveret (i bundkampen. red.), i en del kampe nu. Vi må se, hvad der sker i de næste fire-fem kampe, og se om nogen stikker af fra gruppen på 11 hold.

Swansea var fysisk overmatchet mod West Ham, der konstant hældte lange bolde op i hovedet på den tårnhøje angriber Andy Carroll. Det var Laudrup forberedt på, og derfor ærgrer det ham også, at Swansea ikke kunne modstå West Hams taktik.

- Det er skuffende, at deres første mål var et direkte resultat af en situation, vi har analyseret grundigt. Vi vidste, at der ville komme en masse indlæg ind i vores felt, siger Laudrup.

Swansea har nu to vigtige opgør mod to af rivalerne i bundstriden - Cardiff og Crystal Palace.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.