Laudrup og co. slår Arsenal på Emirates

Swansea leverede en mindre sensation, da Michael Laudrups mandskab lørdag vandt 2-0 ude over Arsenal.

Laudrup og co. slår Arsenal på Emirates

Swansea fortsætter med at overraske i Premier League, og lørdag lykkedes det at slå Arsenal med 2-0 på Emirates i London.

Michael Laudrup kunne to minutter før slutfløjt se sin spanske stjerne Michu sørge for overraskelsen med to scoringer.

Først blev Michu prikket helt fri og alene med Arsenal-keeper Wojciech Szczesny, drejede spanieren bolden i mål til 1-0.

I overtiden blev bolden tacklet hen til Michu, der kunne føre bolden frem over en kvart banelængde. Selv om spanieren tøvede en anelse, så fik han placeret bolden perfekt til 2-0.

Sejren var helt fortjent, og fra start rullede gæsterne sig på fornem vis ud med kvikke kombinationer, og Laudrup kunne fra sidelinjen se sine spillere brænde en stribe af store chancer.

Angel Rangel fik en dobbeltchance efter et kvarter, hvor Arsenal-keeper Wojciech Szczesny gjorde det fremragende og fik reddet situationen til hjørnespark.

Efter en halv time var det lynhurtige Nathan Dyer, der kunne have givet Swansea en fortjent føring.

Dyer løb fra Arsenals forsvar, men alene med Szczesny i Arsenal-målet kom han til at tænke sig lidt for meget om. Det lykkedes nemlig Thomas Vermaelen at få sat en glidende tackling ind på Dyer, der måtte se sit skud gå langt over mål.

Jonathan De Guzman havde også et nærgående frisparksforsøg, der gik lige over trekantssammenføjningen.

Swansea fik ikke lov til at dominere på samme måde efter pausen, hvor Arsenal satte et vedvarende tryk mod gæsternes mål. Michael Laudrup må have frygtet, at favoritterne ville komme foran og måske lukke kampen.

Men Swansea var fortsat farlig på holdets kontrachancer, og til sidst lykkedes det at få alle tre point med hjem fra Emirates.

Swansea overhaler dermed Arsenal og rykker op på Premier Leagues syvendeplads med 23 point for 15 kampe.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.