Laudrup om Everton: En stor udfordring

Michael Laudrup har store forventninger til sit hold, men waliserne kommer på hårdt arbejde mod Everton.

Michael Laudrup går efter sejren i lørdagens hjemmekamp mod Everton. Foto: Scanpix

Michael Laudrup går efter sejren i lørdagens hjemmekamp mod Everton. Foto: Scanpix

SWANSEA:Swansea Citys danske manager Michael Laudrup forventer, at hans mandskab lørdag tager revanche for nederlaget til Aston Villa i sidste weekend, som var Laudrups første i spidsen for den walisiske klub.

Men danskeren erkender, at modstanderen Everton bliver en stor mundfuld.
- Det er en stor udfordring. De har haft stor kontinuitet i klubben med manager David Moyes, som har været der i 10 år, og de ved, hvad de skal gøre, siger Michael Laudrup ifølge klubbens hjemmeside.
Hans mandskab startede sæsonen med to klare sejre over Queens Park Rangers og West Ham, men siden er Swansea kommet ned på et mere "normalt" niveau med uafgjort mod Sunderland og altså sidste weekends tab mod Aston Villa.
Laudrup er dog sikker på, at hans tropper samler sig igen.
- Vi har haft nogle problemer med skader på det seneste, men vi har en god trup, og jeg er overbevist om, at vi fortsat kan gøre det godt.
- Vi spiller på hjemmebane, så vi går efter sejren. Vi håber at gøre det til meget hårde 90 minutter for modstanderne, lyder det fra Michael Laudrup.
Lørdagens modstander Everton har, nøjagtigt som Swansea, syv point efter fire kampe. Også Liverpool-klubben indledte sæsonen med to sejre, mens det samlet kun er blevet til et point i de seneste to kampe./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.