Laudrup sigter efter at blive nummer otte i ligaen

Swansea har reddet sig endnu en sæson i Premier League, og holdet kan slutte som otter, siger Michael Laudrup

Laudrup sigter efter at blive nummer otte i ligaen

Et af Michael Laudrups store mål blev opfyldt, da Swansea lørdag vandt 1-0 hjemme over Newcastle. Dermed nåede waliserne op på de magiske 40 point, som plejer at være nok til at overleve i Premier League.

Den danske Swansea-manager har nu sat sig et nyt drømmemål om at blive nummer otte i rækken, som vil være stort for den lille klub.

- En placering som nummer otte vil være enestående. For mig vil det være som at vinde ligaen. Det vil være fantastisk, siger Laudrup ifølge BBC.

Der resterer 10 kampe i ligaen, og lige nu er Swansea placeret på ottendepladsen. Lige foran sig ligger Liverpool og Everton med henholdsvis 42 og 45 point.

Laudrup mener, at de syv øverste hold lige nu er urørlige, og at de ikke vil blive hentet af andre hold. Men placeringen som nummer otte er realistisk.

- Jeg tror, at holdene i den nuværende top-7 vil forblive deroppe; Manchester United, Manchester City, Chelsea, Tottenham, Arsenal, Liverpool og Everton.

- At blive nummer otte vil derfor være ligesom at vinde ligaen, fordi de nævnte syv hold er over os, siger Laudrup.

Den tidligere Brøndby-, Getafe-, Spartak Moskva- og Mallorca-træner tør også godt at sige, at Swansea nu er reddet med de 40 point, holdet allerede har hentet.

Siden Premier League blev reduceret til 20 hold i 1994-95, er kun tre hold rykket ned med 40 point eller mere. Det gjorde Sunderland i 1997 (40 point), Bolton i 1998 (40 point) og West Ham i 2003 (42 point).

- Jeg mener, vi kan sige, at Swansea er sikre. Jeg ved, at hvis man kigger på bundholdene med 24 point, så ville de stadig kunne nå det. Men jeg tror, at vi med 40 point er reddet.

- Det havde jeg aldrig regnet med, at vi havde nået med 10 kampe tilbage af sæsonen, fastslår Laudrup.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.