Laudrup tjener færre penge

Danmarks måske mest kendte fodboldikon, Michael Laudrup, fik færre penge i kassen i sidste år, viser regnskab.

KØBENHAVN:Michael Laudrups holdingselskab måtte notere sig et solidt fald i overskuddet i år. Det viser regnskabet for Michael Laudrup Holding, der netop er offentliggjort.

Selskabet, hvis formål ifølge regnskabet er at besidde kapitalandele og "markedsføre brandet Michael Laudrup", måtte notere sig et fald i resultatet fra 1,4 millioner kroner til 0,4 millioner kroner.

Selskabet består af Michael Laudrups aktiviteter og hans halvdel af Laudrup Vinimport, som han ejer sammen med partneren Per Kristensen Buhl.

Mens vinforretningen er kørt nogenlunde stabilt er overskuddet på Michael Laudrups egne aktiviteter faldet fra 1,3 millioner kroner - målt på bruttoresultatet - til 0,2 millioner kroner.

Regnskabet for Michael Laudrup Holding dækker over perioden fra første juli 2015 til 31. juni 2016.

I den periode var hans trænerkarriere på pause, efter at han opsagde samarbejde med holdet Lekhwiya fra Qatar i juni 2015.

I oktober 2016 har Michael Laudrup skrevet under med klubben Al-Rayyan, der ligeledes er fra Qatar.

Inden da, i perioden for regnskabet, har Michael Laudrup Holding lånt til sin ledelse. Posten "Gæld til selskabsdeltagere og ledelse" er steget fra 0,5 millioner kroner til 2,7 millioner kroner.

Mens Michael Laudrups indtægter fra egne aktiviteter er det, der har trukket mest ned i regnskabet, er overskuddet fra Laudrup Vinimport også dykket.

Laudrup Vinimports resultat faldt fra 1,2 millioner kroner til 0,8 millioner kroner. Dermed blev Michael Laudrup Holdings andel af overskuddet på 0,4 millioner kroner.

- Vi er privilegerede ved stadig at have en god, solid og sund kundebase af restauranter og hoteller, private- og erhvervskunder samt butikker med flere, som er grundstammen i vor virksomhed.

- Derudover har vi igen øget salget til detailmarkedet, skriver Laudrup Vinimport i sit regnskab, der beskriver resultatet som tilfredsstillende.

Der er da også investeret 300.000 kroner i en webshop./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.