Laudrup venter stadig på dommerens forklaring

Swanseas manager er træt af, at dommere kan slippe af sted med at lave store fejl uden at skulle forklare sig.

Laudrup venter stadig på dommerens forklaring

Swanseas manager Michael Laudrup har svært ved at forstå, at han fortsat bliver mødt med en mur af tavshed fra dommeren i kampen mod West Bromwich lørdag eftermiddag.

Laudrup venter nu på fjerde døgn på en forklaring fra dommer Lee Mason eller linjevogter Lee Betts på, hvorfor de annullerede Swanseas sene udligning for offside, selv om bolden tydeligvis kom fra en modstander.

- Jeg har ikke fået noget opkald fra dommeren, linjevogteren eller nogen som helst andre i dommernes organisation, siger Michael Laudrup ifølge South Wales Evening Post.

- Jeg har heller ikke læst noget i aviserne fra dem, og nu forstår jeg, at i dette land er det ikke tilladt for pressen at tale med dem.

- I Danmark, Italien eller Spanien går pressen hen og spørger dommeren i sådan en situation, siger Laudrup.

Han hentyder til det mål, som Roland Lamah scorede mod West Bromwich og som ville have givet waliserne 2-2, men som dommeren annullerede på linjevogterens anbefaling.

Lamah var i offsideposition, men da bolden kom fra en West Bromwich-spiller, burde målet have været godkendt, mener Laudrup, der ville ønske, at pressen kunne grave en forklaring frem.

- Men det er ikke tilladt her, måske kommer der ingen forklaring overhovedet, og i næste weekend har alle glemt det, og det hele fortsætter. Jeg synes ikke, det er fair, og jeg synes ikke, det er korrekt, siger Michael Laudrup.

- Som minimum må man da anerkende, at man har begået en stor fejl. Hvis du begår fejl i fodbold eller i det almindelige liv, må du acceptere det. Hvorfor skal dommere og linjevogtere ikke gøre det samme, lyder spørgsmålet fra Laudrup.

Swansea møder på lørdag Arsenal i Premier League.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst