Laudrups hold styrtdykker i Premier League

Swansea tabte for tredje gang i træk, da Stoke vandt 2-0 hjemme på Britannia Stadium.

Laudrups hold styrtdykker i Premier League

Det er for alvor blevet efterår for Michael Laudrup og Swansea efter walisernes flyvende sæsonstart i Premier League.

Lørdag tabte klubben for tredje gang i træk i den bedste række, da Stoke ikke havde de fjerneste problemer med at vinde 2-0 og dermed sender Laudrups mandskab ned i den tunge halvdel af ligaen.

På Britannia Stadium var hjemmeholdet totalt dominerende før pausen, hvor den tidligere landsholdsangriber Peter Crouch scorede to gange.

Den danske manager fik samlet tropperne en smule, og i anden halvleg så Swansea bedre ud og fik skabt flere farlige situationer foran Asmir Begovic' mål, men den lynende effektivitet fra sæsonens første kampe har holdet ikke længere.

Med nederlaget bliver Swansea stående på syv point for seks kampe, et pointtal waliserne deler med Stoke, som efter fire uafgjorte kampe endelig vandt sæsonens første sejr.

I toppen af rækken fortsatte Everton de glimrende takter, holdet har vist i denne sæson. Efter sidste weekends suveræne 3-0-sejr over netop Swansea blev det lørdag til 3-1 over Southampton, og Everton har nu vundet fire af sæsonens seks kampe.

Med en tidlig scoring gav Gaston Ramirez ellers gæsterne en flot start, men Leon Osman fik hurtigt udlignet for David Moyes' velspillende tropper.

To scoringer af giftige Nikica Jelavic afgjorde kampen for Liverpool-klubben, der i denne sæson ligner et hold, der kan spille med i toppen.

Det kan mestrene Manchester City også, men lørdag tog det 87 minutter, inden holdet endelig kom på vinderkurs ude mod Fulham. Så scorede indskiftede Edin Dzeko sejrsmålet og sørgede for, at City holder trit med topholdene i rækken.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst