Frederikshavn

Laura Mo starter en steppebrand i Frederikshavn

Releasekoncert på nyt album i Maskinhallen den 5. april

Laura Mo præsenterer sit nye album i Maskinhallen torsdag den 5. april.

Laura Mo præsenterer sit nye album i Maskinhallen torsdag den 5. april.

FREDERIKSHAVN:Sangskriveren/sangerinden Laura Mo, som jo er født og opvokset Nordjylland, nord for fjorden, har valgt at lægge sin "snigpremiere" på sit nye album i Frederikshavn. Selv siger hun: - Frederikshavn er på en eller anden måde kommet til at betyde rigtig meget for mig. Det skyldes nok mest, at jeg kender så mange gode mennesker i byen. Jeg har spillet en del i byen, og er ind imellem blevet inviteret til at medvirke ved specielle begivenheder. Blandt andet Tordenskjolddagene.

I samarbejde med det regionale spillested, Det Musiske Hus, har Laura fået arrangeret en releasekoncert i Maskinhallen.

Der sælges kun 100 billetter, så det er et meget eksklusivt arrangement. Laura spiller releasekoncerten sammen med sit band.

Koncerten finder sted i Maskinhallen, Skolegade 8, Frederikshavn torsdag den 5. april kl. 20.00

Steppebrand

Det nye album bærer titlen "Steppebrand".

Allerede nu er titelsangen fra dette album en af de mest spillede sange på Danmarks Radios største kanal, P4. Albummet udkommer officielt dagen efter koncerten - altså den 6. april, men publikum, som er heldige at nå at købe en billet til relasekoncerten i Maskinhallen, får også mulighed for at sikre sig albummet dagen før officiel udgivelse, og naturligvis - hvis man ønsker det - med Lauras autograf.

På koncerten vil man for første gang kunne opleve de fleste af de nye sange fra albummet live. Hele første set er reserveret til de nye sange.

Andet set byder på en stribe af de kendte Laura Mo live-hits.

Nyt album præsenteres

"Steppebrand" bliver naturligvis udgivet som CD, men også som vinyl (LP), men ikke som en helt almindelig vinyl. De første 500 stk. vinyler bliver trykt på pink vinyl. Efter disse 500 stk. vil vinylen være sort. Selve vinylalbummet er også noget helt særligt. Det bliver trykt i et 180 gram tryk, og ilagt et gatefold (oplukkeligt) cover med tekst på sleve (inderposen). Som Laura selv siger: Det er min første vinyl nogensinde, så jeg synes det er vigtigt at den bliver så lækker og flot som muligt.

Billetter à kr. 95.- kan købes på arenanord.dk.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst