Le Mans køres i pit

Masser af arrangementer at fokusere på

Le Mans-arrangementet i Brønderslev er droppet. Arkivfoto: Bente Poder

Le Mans-arrangementet i Brønderslev er droppet. Arkivfoto: Bente Poder

BRØNDERSLEV:Le Mans er droppet. Men kun arrangementet i Brønderslev, der var planlagt til weekenden 13.-14. juni, hvor det rigtige Le Mans løb afvikles.

- Vi har valgt at aflyse, dels på baggrund af de tilkendegivelser vi fik på et medlemsmøde 6. maj, dels på baggrund af den efterfølgende afstemning blandt vore medlemmer, fortæller formanden for Brønderslev Handel, optiker Jan Kjølby, til NORDJYSKE.

- Vi må konstatere, at opbakningen til Le Mans-arrangementet ikke længere er af et sådant omfang, at det kan retfærdiggøre den store økonomiske og tidsmæssige investering, som de deltagende og Brønderslev Handel lægger i arrangemente, tilføjer Jan Kjølby.

Udgifterne til arrangementet ville være omkring 140.000 kr. Han regner ikke med de store udgifter til aflysning, da der ikke er indgået bindende kontrakter.

- Vi kan glæde os over, at vi har haft to gode Le Mans-arrangementer, som Brønderslev Handel og byen kan være stolte af. Bestyrelsen vil nu fokusere kræfterne på sommerens øvrige arrangementer. Vi starter således med torvedagene i juli og august, efterfulgt af Taxfree Fridag (Open By Night) fredag 7. august.

- Bestyrelsen vil i den kommende tid lægge kræfter i at finde en ny handelschef. Forhåbentligt finder vi en handelschef med ligeså meget engagement og kreativitet som Malene Fisker, udtaler han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.