LeBron James fører Cleveland til sejr med tripledouble

LeBron James og Stephen Curry var i fokus, da Cleveland og Golden State hentede slutspilssejre i NBA.

LeBron James (th.) lavede en tripledouble, da Cleveland Cavaliers besejrede Toronto Raptors i NBA-slutspillet. Foto: Scanpix/Vaughn Ridley

LeBron James (th.) lavede en tripledouble, da Cleveland Cavaliers besejrede Toronto Raptors i NBA-slutspillet. Foto: Scanpix/Vaughn Ridley

Det var de store kanoner, der var i centrum, da de seneste tre sæsoners finalister i NBA-ligaen i basketball, Cleveland Cavaliers og Golden State Warriors, tidligt onsdag dansk tid begge sejrede i slutspillet.

LeBron James førte an med en såkaldt tripledouble, da Cleveland Cavaliers sejrede knebent med 113-112 ude over Toronto Raptors efter forlængelse.

En tripledouble betyder, at en spiller når op på et tocifret antal i tre af følgende fem kategorier: point, assister, rebounds, blokader eller stjålne bolde.

LeBron James nåede op på 26 point, 11 rebounds og 13 assister i kampen mod Toronto Raptors, der var bedst af samtlige hold i Eastern Conference i NBA-grundspillet.

Cleveland Cavaliers var ikke foran en eneste gang i den ordinære kamp. Men med knap 31 sekunder tilbage af fjerde quarter sendte LeBron James bolden i kurven til to point, så gæsterne fik udlignet til 105-105.

Kampen skulle dermed ud i forlængelse, hvor Cleveland overtog initiativet og sikrede sejren.

LeBron James og co. fører dermed 1-0 i kampe i serien. Det kræver fire sejre at gå videre.

I Oakland vendte Stephen Curry efter en skadespause tilbage for de regerende mestre, Golden State Warriors, i den anden slutspilskamp mod New Orleans Pelicans.

Superstjernen lavede 28 point i sejren på 121-116, så Golden State fører 2-0 i kampe.

Det var dog Kevin Durant, der blev topscorer for mestrene med 29 point.

Golden States Draymond Green var tæt på at blive noteret for en tripledouble, da han lavede 20 point, 9 rebounds og 12 assister i kampen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.