LeBron James scorer 46 point mod sit tidligere hold

Los Angeles Lakers henter kneben sejr ude mod Cleveland. LeBron James scorer 22 point i fjerde quarter.

LeBron James var med 46-point den helt store oplevelse, da Los Angeles Lakers natten til tirsdag besejrede Cleveland Cavaliers.

LeBron James var med 46-point den helt store oplevelse, da Los Angeles Lakers natten til tirsdag besejrede Cleveland Cavaliers.

CLEVELAND:Basketballstjernen LeBron James viste mandag endnu engang sin store betydning for de forsvarende NBA-mestre Los Angeles Lakers, da han i mandagens kamp mod Cleveland Cavaliers scorede hele 46 point.

Det er det højeste antal point, LeBron James er noteret for i denne sæson i en enkelt kamp. Alene i fjerde quarter hældte han bolden i kurven til 22 point.

Derudover blev han noteret for otte rebounds og seks assister i kampen, som Lakers vandt 115-108. Lebron James har tidligere spillet for Cleveland Cavaliers, som han i 2016 førte til mesterskabet i NBA.

Hos Cleveland Cavaliers blev Andre Drummond topscorer med 25 point.

Med sejren er Lakers på en delt førsteplads i Western Conference sammen med LA Clippers. Begge har vundet 13 kampe og tabt fire.

Sejren i Cleveland kommer dagen før etårsdagen for, at Lakers blev ramt af en tragedie.

Den 26. januar 2020 omkom en af de mest markante spillere i klubbens historie, Kobe Bryant, i et helikopterstyrt i Californien. Og det præger stadig hele Lakers-organisationen.

Det sagde LeBron James lørdag ifølge CNN, efter at Lakers havde slået Chicago.

- Så ødelæggende og tragisk som det var - og stadig er - for alle os, der er involveret, så tager det tid. Alle har deres egen sorgproces, sagde han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.