Ledelse skiftet i FC Aars Ny træner supplerer ny bestyrelse og ny formand

Knud Labohn
Phong Dao - her forrest i FC Nordjyllands spilledragt - skal overføre sin ukuelige energi til spillerne hos Aars FC. Arkivfoto
Aars IK 26. juni 2012 12:50 - Opdateret 26. juni 2012 12:59

AARS: Det er sket stilfærdigt. Men ovenpå et sportsligt turbulent år har kommunens mest ambitiøse fodboldklub skiftet næsten hele ledelsen ud inden for få uger.

For et år siden rykkede Aars FC op i danmarksserien. For nogle uger siden rykkede man ned igen. Så blev ledelsen af det, der kan kaldes elitens overbygning til Aars IK, skiftet ud. Endelig stopper træneren gennem to år, Jens Peter Hansen, også. Med applaus, ganske vist. Men alligevel.
- Det sker i gensidig forståelse. Efter en hård sæson skulle der ske noget nyt, vi skulle have noget ny energi. Vi har stor respekt for Jens Peter Hansen, der er en trænerkapacitet og har lagt et stort arbejde i klubben, siger Aars FC’s nye formand, Michael Jørgensen.
Afløser Phong Dao har stort set ingen trænererfaring men indtil vinterpausen var han en respekteret anfører for Aars FC og kendt for sin arbejdsomme og seriøse indstilling.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...