Brønderslev

Ledelsesskifte på NIH

Forstander og viceforstander bytter roller

Ole Wille og Eva Terp-Hansen bytter roller 1. august 2017. Arkivfoto: Ajs Nielsen

Ole Wille og Eva Terp-Hansen bytter roller 1. august 2017. Arkivfoto: Ajs Nielsen

BRØNDERSLEV:Der sker 1. august 2017 et ledelsesskifte på Nordjyllands Idrætshøjskole i Brønderslev. Der er dog ikke nye ansigter, men rollerne byttes op.

Den aftale, der i marts 2014 blev indgået med Ole Wille og Eva Terp-Hansen som henholdsvis forstander og viceforstander, blev indgået for en periode på tre et halvt år. Denne periode udløber 1. august 2017.

- Bestyrelsen ønsker at være på forkant med dette ledelsesskifte og har i løbet af 2016 vurderet, hvilke muligheder der er, for at skabe den bedst mulige fremtidige ledelse af NIH, fortæller formand for skolen, ejendomsformidler Jens Arne Hedegaard.

Jens Arne Hedegaard oplyser, at den nuværende ledelse med forstander Ole Wille og viceforstander Eva Terp-Hansen har vist en række positive resultater både elevmæssigt, personalemæssigt og økonomisk for skolen.

- Vi har derfor valgt at bede dem om at fortsætte som skolens fremtidige ledelse. Efter eget ønske, har de ønsket at bytte om på rollerne, således at Eva Terp-Hansen fremover beklæder forstanderposten og Ole Wille viceforstanderposten, fortæller formanden.

Eva Terp-Hansen har været ansat på NIH siden 2002, de første år som højskolelærer og Ole Wille har en fortid som forretningsfører på skolen og medvirket ved skolens start for nu 30 år siden.

Jens Arne Hedegaard er meget tilfreds med denne beslutning og ser frem til et stærkt og godt samarbejde.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.