Lederpris uddeles

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Iben Hostrup Andersen indgår i årets dommerjury

For niende år i træk skal Den Nordjyske Ledelsespris uddeles til en helt særlig leder i Nordjylland.

14 medarbejdergrupper fra Aalborg og Nørresundby har i år indstillet deres leder, og det hele afgøres tirsdag 8. november.

For at komme i betragtning til prisen er det en forudsætning, at den indstillede er leder i en virksomhed eller organisation i Region Nordjylland og arbejder med personaleledelse i det daglige.

Herudover lægges der vægt på, at lederen motiverer og anerkender sine medarbejdere i hverdagen og evner at skabe et godt arbejdsmiljø i afdelingen eller virksomheden.

Lederen skal desuden besidde en høj grad af troværdighed, integritet og ledelsesmæssigt mod samt opnå positive mål og resultater som et resultat af sit arbejde:

- Igen i år har vi fået nomineret en stor gruppe af ledere, der lever op til prisens fundats. Det vidner om, at der i Nordjylland findes masser af dygtige ledere med tilfredse medarbejdere. Det er dem, vi gerne vil sætte fokus på og anerkende for deres arbejde, forklarer partnerskabskonsulent Mona Borksted Nielsen fra UCN act2learn.

Den Nordjyske Ledelsespris er stiftet i 2008 og bag prisen står UCN act2learn, Lederne Himmerland, Nordjyske Bank og Erhverv Norddanmark.

Sidste års vinder blev Iben Hostrup, daværende afsnitsledende sygeplejerske i Psykiatrien, Region Nordjylland.

I dag er hun forstander for Rehabiliteringscenter for Flygtninge i Aalborg.

Prisvinderen får - udover æren - overrakt en statuette af kunstneren Thorvald Odgaard med personlig inskription samt en gavecheck til kompetenceudvikling til en værdi af 25.000 kroner.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.