Legedag ved Frivillighuset

Tre foreninger havde arrangeret

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Frederikke og Josefine valgte at bruge nogle timer på at hjælpe med at løbe med kager og saftevand og afløse ved aktiviteterne.

PANDRUP:Tre foreninger gik sammen om en legedag i Frivillighuset i Pandrup.

Allerede efter den første times tid havde der været over 200 børn og voksne for at lege og hygge sig sammen.
- Det er bestemt over al forventning men vi er jo meget heldige med det gode vejr, siger Jette Juel Jensen, der er leder af Frivillighuset Jammerbugt.
På pladsen var der karruseller til de mindste, og de blev frivilligt benyttet.
- Karmelkastemaskinen tager lige en pause, for børnene har snart hænderne fulde, fortæller Else Marie Nielsen, fra Jammerbugtens Tværkulturelle Venskabsforening.
Krishna Bandari fra Netværk for Bhutanerere i Jammerbugt skridtede pladsen af med et tilfreds ansigtsudtryk, for der var gang i samtlige aktiviteter.
Over 25 frivillige var mødt ind for at passe hver sin legeaktivitet, og Walther Lundis havde meldt sig til at stå for Voksenparkeringen. Her kunne man få kaffe og småkager og en hyggelig snak med hinanden.
Snobrødsbagning, sjippetov, rundbold, tegne på fliser, hinkesten, hulahopringe, sæbebobler, stylter, teamski – alt var i sving.
Børnene kunne holde pause med saftevand, melon, popcorn og kagemand.
En af gæsterne udtrykte glæde over, at det var dejligt at se så mange forskellige nationaliteter sammen.
- Det var et af formålene med dagen, men det vigtigste var at skabe rammer for en god og hyggelig eftermiddag for småbørnsfamilierne i Pandrup - og det lykkedes, konstaterer Jette Juel Jensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.