Legendarisk rockforsanger ramt af kræft

Den 56-årige musiker Bruce Dickinson fra heavy metal-bandet Iron Maiden har tungekræft. Behandlingen er afsluttet, og prognosen er positiv.

Forsangeren i det legendariske heavy metal-band Iron Maiden, musikeren Bruce Dickinson, er ramt af tungekræft. Det oplyser bandet på deres officielle hjemmeside i en erklæring:

- Lige før jul tog Bruce Dickinson til læge for at få foretaget en rutinekontrol. Det førte til test og biopsier, som afslørede en lille kræftsvulst på bagsiden af tungen, meddeler bandet om deres 56-årige forsanger, der straks kom i behandling.

- Syv ugers kemoterapi og radiologisk behandling er afsluttet. Da tumoren blev opdaget i de tidlige stadier, er prognosen heldigvis meget god, lyder den positive melding midt i den triste.

- Lægeholdet omkring Bruce forventer, at han vil komme sig fuldstændig. I mellemtiden vil vi bede om din tålmodighed, forståelse og respekt for Bruce og hans families privatliv, indtil vi opdaterer alle ved udgangen af maj. Bruce har det meget godt i betragtning af omstændighederne, og hele holdet er meget positive, lyder meldingen.

Iron Maiden blev dannet i den britiske hovedstad, London, i 1975 og kan i år fejre 40-års jubilæum. Heavy metal-pionererne har med alle typer udgivelser i alt udsendt 37 albums.

Ifølge tal fra Kræftens Bekæmpelse får omkring 160 danskere hvert år konstateret tungekræft.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.