Legendarisk talentshow lægges i graven

Der er slut med at spotte sangtalenter i "American Idol," der slutter næste år efter 15 sæsoner i jagten på den nye store superstjerne.

Efter 15 sæsoner synger sangtalent-programmet "American Idol" i ordets bogstaveligste forstand på sidste vers.

Programmet, der har spottet hitsangerinderne Carrie Underwood, Kelly Clarkson og den Oscar-vindende skuespillerinde Jennifer Hudson, ruller over skærmen for sidste gang nogensinde i 2016, meddeler kanalen bag sangshowet.

- Det er ikke nogen let beslutning. "American Idol" har været en vital del af Fox, sagde den administrerende direktør for Fox Television Group, Gary Newman, under en pressekonference mandag, skriver BBC.

- Vi har brugt lang tid på at tale med programmets producere om fremtiden for "American Idol," og sammen kom vi frem til den beslutning, at det er på tide, at showet slutter, sagde Newman og tilføjede:

- Vi ønsker virkelig at gøre slutningen særlig og festlig. Det vil være en sand sæson-lang hyldest til programmet, sagde Newman og røbede, at fans, tidligere deltagere og vindere vil være en del af slutsæsonen.

Sangeren Harry Connick Jr., sangerinden Jennifer Lopez og countrymusikeren Keith Urban, der er gift med skuespillerinden Nicole Kidman, vil igen sidde bag dommerbordet, når den absolut sidste sæson ruller over skærmen næste år med tv-værten Ryan Seacrest i spidsen.

Bag dommerbordet har også tidligere været tv-værten Ellen DeGeneres, sangerinden Mariah Carey og den iltre tv-mogul og "X Factor"-skaber Simon Cowell.

Da "American Idol" var allermest populært, havde sangkonkurrencen omkring 36 millioner seere, mens seertallene i de seneste sæsonerne har været omkring 11,6 millioner.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.