Leicester-boss går glip af skæbnekamp mandag aften

Hvis Leicester vinder mesterskabet mandag, så får klubbens manager ikke set det, før han lander fra Italien.

Manchester United v Leicester City - Barclays Premier League Foto: Reuters/Darren Staples

Manchester United v Leicester City - Barclays Premier League Foto: Reuters/Darren Staples

Champagnen blev lagt på køl søndag, men propperne kan springe allerede mandag aften.

Sådan er scenariet for Kasper Schmeichel og co., da Leicester kan vinde klubbens første mesterskab nogensinde, hvis Tottenham sætter point til ude mod Chelsea.

Alt andet end en Tottenham-sejr vil gøre Leicester til mester, men lykkes det at skabe miraklet uden at være i kamp, så bliver det uden Leicesters manager, Claudio Ranieri, som vidne.

Italieneren kan ikke følge med live i opgøret på Stamford Bridge, da han på samme tidspunkt sidder i et fly på vej fra Italien til England.

- Jeg ville gerne se Tottenham-kampen, men jeg er i en flyvemaskine på vej tilbage fra Italien (når Tottenham spiller, red.), så jeg kender måske ikke resultatet, før jeg lander, lød det fra Ranieri ifølge BBC efter Leicesters 1-1-kamp på Old Trafford mod Manchester United.

Det uafgjorte resultat betyder, at Leicester stadig topper Premier League ganske suverænt, men en sejr søndag ville have sikret Leicester titlen.

Inden Tottenham spiller mandag, er forskellen mellem de to klubber på otte point, og derfor vil eksempelvis et nederlag eller uafgjort til Tottenham gøre det umuligt at hente Leicester i de to sidste runder.

Claudio Ranieri havde dog ikke sat næsen op efter at skrive fodboldhistorie søndag på Old Trafford.

- Vi kom ikke her for at vinde titlen. Vi kom for at levere en præstation, for vi vidste, at det ville blive en svær kamp. United var bedre end os i begyndelsen, og vi fandt ikke en løsning med bolden uden Jamie Vardy.

- Vi scorede på det rigtige tidspunkt, og så fik vi mere selvtillid. Jeg er meget tilfreds. Det er jeg altid, når mine spillere spiller så godt, som de gjorde i dag, siger Ranieri blandt andet.

Hos Manchester United var manager Louis van Gaal godt tilfreds, da det ene point var en realitet.

- Jeg synes, vi spillede en af vores bedste kampe i denne sæson, men det var ikke nok.

- Jeg synes, Leicester City fortjener at vinde titlen, men for mig kan det også blive Tottenham. De har hentet flere point mod os (end Leicester, red.), og det bedste hold må vinde (titlen, red.), siger Van Gaal.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.