Lejesvend på plads i Hobro IK

Midtbanespilleren Emil Antonsen har lavet en seks måneder lang lejeaftale med Hobro IK i fodboldens 2. division vest. Klubben lejer ham hos FC Fyn i 1. division.

Hobro-cheftræner Søren Kusk har fået et stort ønske opfyldt med indgåelsen af lejeaftalen med midtbanespilleren Emil Antonsen.
Foto: Bent Bach

Hobro-cheftræner Søren Kusk har fået et stort ønske opfyldt med indgåelsen af lejeaftalen med midtbanespilleren Emil Antonsen. Foto: Bent Bach

Han har trænet med i Hobro IK-lejren gennem en periode og været med i to træningskampe, og nu er aftalen med midtbanespilleren Emil Antonsen fra FC Fyn i 1. division på plads. - Vi har lavet en lejeaftale gældende frem til udgangen af juni, hvor han har kontraktudløb i FC Fyn, siger Bøje Larsen, forboldformand i Hobro IK. Søren Kusk, cheftræner i Hobro IK, har dermed fået et stor ønske opfyldt. Farvel til Frederik Hammershøj og lejesvenden Niels Tüchsen (Viborg) betød et tomrum på midtbanen. Det skal Emil Antonsen nu være med til at fylde ud. Nye hos Hobro siden efteråret er også Anders Syberg (FC Vestsjælland), Chris Jensen (Aalborg Freja) og Henrik Pedersen (AaB). Emil Antonsen skrev i sommeren 2008 under på en toårig kontrakt med FC Fyn. Han har tidligere spillet for Aarhus Fremad, Randers og AGF.