Lejlighed udbrændt

Psykisk uligevægtig 18-årig frederikshavner lagde tøj på komfur og tændte for det

Jens Hukiær
Arkivfoto
Redningsvæsen 8. maj 2014 16:48

FREDERIKSHAVN: En lejlighed på første sal i et etagebyggeri på Barfredsvej i Frederikshavn udbrændte torsdag eftermiddag.

Alarmen lød klokken 14.40, og da beredskabet i Frederikshavn Kommune nåede frem, stod der flammer ud af et vindue i lejligheden.

- Vi var i tvivl om, hvorvidt der var nogen i den brændende lejlighed, men en afsøgning i den brændende lejlighed og nabolejligheden gav intet resultat. Lejlighedens beboer var da også selv kommet ud, viste det sig, fortæller indsatsleder Sven Ingvardsen, Beredskabet i Frederikshavn Kommune.

Beredskabet havde både sprøjte, stige og tankvogn samt ni mand i aktion, og det lykkedes på en times tid at få branden nedkæmpet samt luftet ud i opgangen.

- Lejligheden, hvor branden opstod, udbrændte, mens de øvrige lejligheder i bygningen var røg- og sodskadede. Lejligheden under den udbrændte lejlighed fik også vandskader, vurderer indsatslederen.

Vagtchef ved Nordjyllands politi Michael Elkjær oplyser, at den udbrændte lejlighed bebos af en 18-årig mand.

- Han havde lagt noget tøj på et komfur og tændt for kogepladen. Han kan godt betegnes som psykisk uligevægtig, og han blev efterfølgende tilset af en læge med henblik på at blive overgiet til de psykiatriske myndigheder, fortæller vagtchefen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...