Lejrskole sættes til salg

Hjørring Kommune sælger Lyngby Lejrskole til højestbydende

Hjørring Kommune vil gerne af med Lyngby Lejrskole og har sat den til salg for højeste bud.Foto: Kurt Bering

Hjørring Kommune vil gerne af med Lyngby Lejrskole og har sat den til salg for højeste bud.Foto: Kurt Bering

NR. LYNGBY: Det er ved at være allersidste udkald, hvis skoleklasserne i Hjørring Kommune vil på udflugt til Lyngby Lejrskole. Hjørring Kommune vil nemlig af med bygningen og den tilhørende jord.

Lejrskolen var oprindeligt et tilbud til skolerne i den gamle Løkken-Vrå Kommune. Med kommunesammenlægningen blev den en del af den nye Hjørring Kommune, men nu er det snart slut. Hjørring Kommune sælger i disse år ud af sine bygninger, og da man har konstateret, at lejrskolen ikke bruges særlig meget - ja, så er bygningen sat til salg.

Der er ikke sat en officiel dato på hvornår det er slut med lejrskolen i kommunalt regi, ligesom der sandsynligvis ikke sættes en salgspris på lejrskolen.

Inden sommerferien

- Men vi forventer, at den sættes i udbud inden sommerferien, siger Ulla Borup Guntofte fra Hjørring Kommunes Grundsalg.

- Vi skal snakke med en ejendomsmægler eller to for at få en realistisk vurdering af værdien, og så ser vi på de bud, der kommer ind, siger hun.

Borgerforeningen i Nr. Lyngby har tidligere vist interesse for at købe, men her har man erkendt, at det ikke er muligt at skaffe pengene - ligesom der ikke er penge til den renovering, som lejrskolen har manglet i mange år.

- Borgerforeningen vil gerne i dialog med den nye ejer om en ordning, hvor borgerforeningen måske holder opsyn i det daglige mod en eller anden brugsret - men det er ikke noget, som Hjørring Kommune vil blande sig i, ligesom vi heller ikke stiller krav om hvad bygningen skal bruges til fremover, siger Ulla Borup Guntofte.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden