Lektor fra UCN tildeles ph.d.-graden

Anni Mortensen har undersøgt, hvordan inklusions-indsats kan styrkes med hjælp fra neuropædagogik

Anni Mortensen.Foto: UCN
Hjørring 19. september 2016 09:05

HJØRRING: Anni Mortensen er blevet tildelt ph.d.-graden ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet ved Aalborg Universitet i samarbejde med University College Nordjylland (UCN). Titlen på ph.d.-afhandlingen er "Inklusionsdifferentiering og neuropædagogik - neuropædagogiske perspektiver på inklusionsindsatsen i folkeskolen."

I afhandlingen undersøger Anni Mortensen, hvordan lærere i den danske folkeskole kan styrke inklusionsindsatsen, hvis de anlægger et neuropædagogisk perspektiv og bruger neuropædagogiske begreber som et supplement til deres eksisterende praksis.

Anni Mortensen er født i 1965 og opvokset i Agersted i Vendsyssel. Hun er uddannet sygeplejerske fra Vendsyssel Sygeplejeskole og har bl.a. arbejdet som sygeplejerske på det akutte område på Aalborg Sygehus. I 1997 blev Anni Mortensen ansat på pædagoguddannelsen i Hjørring, der i dag hører under UCN. Hun er lektor i pædagogik og har siden 2009 været leder af Neuropædagogisk Kompetencecenter på UCN ved siden af sit virke på pædagoguddannelsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...