EMNER

Lene Bjerre Design har vokseværk

Flere medarbejdere og egne butikker i Norge

Un­der le­del­se af den nye de­sig­ner Jac­que­li­ne Fri­is har Lene Bjer­re De­sign præ­sen­te­ret en ræk­ke nye kol­lek­tio­ner, her lam­per i Seductive-lin­jen.

Un­der le­del­se af den nye de­sig­ner Jac­que­li­ne Fri­is har Lene Bjer­re De­sign præ­sen­te­ret en ræk­ke nye kol­lek­tio­ner, her lam­per i Seductive-lin­jen.

NIBE:Lene Bjerre Design i Nibe stortrives med ansættelse af en halv snes nye medarbejdere, nye kollektioner og nye butikker. - Det sidste år har været meget spændende. Salget er vokset markant, siger markedskoordinator Marianne Dalsgaard Christensen. Og det er ikke kun herhjemme, at der sælges flere og flere kollektioner fra Lene Bjerre Design. Virksomheden har åbnet to nye butikker i Norge, hvor det udelukkende er dens egne kollektioner der forhandles, blandt andet en Lene Bjerre konceptbutik i Oslo, og derudover er der åbnet showrooms i både Norge og Holland. I Danmark er der endnu ikke nogle forretninger, der udelukkende forhandler virksomhedens produkter, men man er tæt på, idet der er selvstændige Lene Bjerre afdelinger i Salling og Magasin. - Der er flere og flere butikker såvel i Danmark som i udlandet, der ønsker at forhandle vores kollektioner. I øjeblikket bliver vores nye kollektion ”Seductive” præsenteret på messer i Danmark og Europa, og den er blevet meget positivt modtaget hos vores kunder, fortsætter Marianne Dalsgaard Christensen. Seductive-kollektionen afspejler dels den gamle Lene Bjerre tradition og dels et nyt frisk pust, oplyser hun, idet kollektionen er udviklet af firmaets nye designer Jacqueline Friis, der nu står for design og udvikling af produkter. I foråret 2006 blev der gennemført et generationsskifte, idet stifteren Lene Bjerre trak sig ud af virksomheden, der blev ført videre af Suzanne og Bjarne Poulsen. Ejerskiftet er gået godt, og med de mange nye ansættelser er der nu 90 medarbejdere hos Lene Bjerre Design i Nibe.