Lerfeldt-udstilling er på vej til Hobro

Anmelderrost udstilling fra Gl. Holtegaard kan sommeren igennem studeres i Kunstetagerne

En udstilling med værker af Hans Henrik Lerfeldt holder flyttedag fra Holte til Hobro.  Privatfoto

En udstilling med værker af Hans Henrik Lerfeldt holder flyttedag fra Holte til Hobro. Privatfoto

HOBRO:Snart pakker kunsthallen Gammel Holtegaard i Holte hele den anmelderroste udstilling HEAVY med værker af kunstneren Hans Henrik Lerfeldt ned og sender den videre til Hobro.

Fra 25. april til 29. august viser Kunstetagerne Hobro HEAVY, som udfolder Hans Henrik Lerfeldts forfinede, rå og surrealistiske univers.

Udstillingen tager udgangspunkt i Hobro Kunstsamlings omfattende Lerfeldt-samling på mere end 600 værker og er tilrettelagt af kurator Børge Igor Brandt i samarbejde med Kunstetagerne Hobro og Gl. Holtegaard, oplyser kunstfaglig medarbejder i Kunstetagerne Vibeke Kromann-Andersen.

De to udstillinger bliver ikke helt ens, selv om alle private samlere velvilligt har udlånt deres værker til både Gl. Holtegaard og Kunstetagerne.

Til forskel fra udstillingen på Gl. Holtegaard udvider kurator udstillingen i Hobro med flere Lerfeldt-værker fra den store samling, og endnu en privat Lerfeldt-samler har meldt sig på banen.

Udstillingen i Hobro åbnes lørdag 25. april klokken 11. Der vil være velkomst ved formand for kunstsamlingen Svend Nielsen og åbningstale af Børge Igor Brandt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden