Lesbisk teenidol glæder sig til ægteskab

Den canadiske skuespillerinde Ellen Pages liv er blevet bedre, efter hun er sprunget ud. Men ægteskab og børn ville være prikken over i'et.

8. maj 2014 10:33

Det er måske ikke lige ægteskab og en kæmpe børneflok, der falder én ind som det første, når man leder tankerne hen på den canadiske skuespillerinde Ellen Page.

Ikke desto mindre er det to ting, som den unge stjerne nærmest ikke kan vente med. Det afslører den 27-årige filmstjerne ifølge Female First til The Hollywood Reporter.

- Jeg er så vild med tanken om at blive gift. Jeg er så romantisk, det er forfærdeligt. Jeg tror ikke, jeg har lyst til at undfange et barn, men jeg ville elske at opfostre et, fortæller den 27-årige filmstjerne.

Et springende punkt i skuespillerindens liv har været, at hun på valentinsdag tidligere i år sprang ud som lesbisk under en tale i Las Vegas.

- Jeg vidste, at jeg ville blive gladere. Men jeg havde ikke forudset, præcis hvor fucking glad jeg er, og hvordan enhver lillebitte del af mit liv føles bedre, siger hun.

Dog sætter hendes ønske om ægteskab som homoseksuel en begrænsning på, hvor hun kan slå sig ned, som tingene ser ud lige nu. Det er nemlig blot 17 af USAs i alt 50 stater, der tillader samkønsægteskaber.

Men brænder tingene på, kan Ellen Page altid stifte familie i hjemlandet Canada, hvor ægteskaberne har været lovlige siden 2005.

Newspaq

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...