Vin

Let Bordeaux til kalven

2005 var en flot år­gang med mas­ser af var­me. Det har gi­vet en løft til “mel­lem-bor­deaux’erne”.

2005 var en flot år­gang med mas­ser af var­me. Det har gi­vet en løft til “mel­lem-bor­deaux’erne”.

Kalvekød er noget af det letteste og mest delikate, når der skal vælges vin. Her går det ikke med en voldsom oversøisk vin, f.eks. en Shiraz fra Australien vil slå den stakkels kalv for panden endnu en gang. Klassisk, let Bordeaux er efter mine smagsløg det helt rigtige, gerne i den unge ende med en anelse strenghed fra den tørre syre og den klare, rene frugt. Skjold Burne har sådan en som månedens vin i marts. Det er Chateau de Ribebon 2005, Bordeaux Superieur. To flasker koster 110 kr., og det er et fornuftigt prisniveau for en god årgang.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst