Let og lækkert til fire personer

Lammefilet (4 personer) 4 små lammefileter eller 2 store Steges på tør pande 4-5 min på hver side. Skal gerne være lidt røde! Kartofler i pesto 1 kg kartofler ½ glas pesto eller hjemmelavet pesto: et kvart fed hvidløg 1 potte basilikum ca. 1 håndfuld pinjekerner samme mængde parmesanost olivenolie salt og peber citronsaft Rist pinjekerner let på en tør pande og lad dem afkøle. Hak parmesanost i foodprocessor og blend dem sammen med hvidløg, basilikumblade, olie og juster konsistensen med citron. Kan holde sig 3-4 dage i køleskab, men kan også fryses. Kartoflerne koges, afkøles og skæres i passende stykker. Blandes med pesto, evt. + ekstra citronsaft. Salat med spinat, feta og hestebønner eller ærter Bland rigelige mængder af salat, efter eget valg med babyspinatblade. Bælg hestebønner eller ærter, hæld dem i kogende vand, kog op, dryp af i sigte og fordel dem på salaten. Dressing 2 spsk citronsaft 5 spsk olivenolie salt og peber Hældes over salaten lige før servering, og der drysses med fetaost i tern.