Leth: Ikke en god dag

Nordjyden gik tredjedagen af Made in Denmark i tre over par

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Torben Hansen

GATTEN:Martin Leth Simonsen skulle tidsligt op lørdag morgen, da han gik ud som en af de første på tredje runde af Made in Denmark, og takket være en runde i tre slag over par, så skal han med stor sandsynlighed endnu tidligere op på fjerdedagen søndag.

- Det var bare ikke en god dag. jeg spiller ikke godt, men jeg spiller heller ikke så skidt, som scoren lyder. Der er egentlig en del gode slag, men min putter ville ingen ting. Jeg havde problemer med at læse putts derude og havde store problemer med at matche linje og aggressivitet i min puttning. Så jeg skal på putting-green og arbejde lidt med tingene, lød det fra Martin Leth, da han havde færdiggjort sin runde kort før klokken 12.

- Nu må jeg bare ud og score lavt i morgen. 65 ville da være rart, så man får en god afslutning på det hele. men selvfølgelig er jeg da glad for, at jeg har klaret cuttet i min første turnering som professionel. Støtten er stadig forrygende herude, og jeg kunne da også se, at der var mange, der fulgte mig rundt. Men jeg kender jo også en del heroppe, siger Martin Leth Simonsen, der trods alt kunne smile lidt efter en afslutning med en birdie og en par.

Med tre slag over par for turneringen ligger han kort efter klokken 12 delt nummer 85 af 87 spillere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.